Foto vanLe Clos du Verger - Gîte rural****
Gîte Aubel
Pays de Herve

Au cœur des Vergers Aubel

Ervaar landelijke ontsnapping in het hart van de Boomgaarden in Aubel, een vredig paradijs omringd door weelderige boomgaarden. Comfort, natuur en privacy...

In het Hart van de Boomgaarden: Een landelijke ervaring in Aubel

Genesteld in het hart van de boomgaarden, is de "Clos du Verger" cottage in Aubel de perfecte plek voor wie rust en privacy zoekt. Dit charmante, onafhankelijke huis, dat met passie is gerenoveerd, dompelt u onder in het hart van de natuur, ver weg van het lawaai en de stress van het stadsleven.


Een volledig uitgeruste cottage voor een complete ontsnapping

De cottage biedt alle comfort nodig voor een ontspannend verblijf. De vier slaapkamers, allemaal uitgerust met TV, kunnen acht personen en een baby huisvesten. Een speelkamer/kantoor met tv is ook beschikbaar.

De luxueus uitgeruste keuken zal gastronomie liefhebbers bekoren, terwijl het grote afgelegen land met twee terrassen, een tuinsalon, een grote parkeerplaats en een Corten barbecue u uitnodigt om van de buitenlucht te genieten.


Toegankelijkheid en diensten

Ondanks zijn afgelegen locatie in het hart van de Boomgaarden, ligt de cottage dicht bij de faciliteiten van het charmante dorpje Aubel. Gratis WiFi is beschikbaar en er is gratis privéparkeergelegenheid. Wij wonen enkele honderden meters verderop en blijven beschikbaar om al uw vragen of verzoeken te beantwoorden, terwijl we u een rustig verblijf garanderen.

Beleef een uniek moment in het Hart van de Boomgaarden voor een moment van ontkoppeling en ontspanning in de rust en het gezang van vogels.

Boek nu uw verblijf.